0180 745 480

Onze missie
Van Ooijen Transport - je ecologisch bewuste vervoerder

Gezond onderweg. Wat heb jij daaraan?

Groente & fruit van A naar B vervoeren, dat is waar het in essentie om gaat bij Van Ooijen. Maar voor ons - en hopelijk ook voor jou - speelt er veel meer. Wij onderscheiden ons als ecologisch bewuste vervoerder. Gezond onderweg betekent dat we je groente & fruit van A naar B vervoeren, met een minimale ecologische footprint per vervoerde pallet. Met moderne wagens. En kwaliteitsbewuste chauffeurs.

Efficiënt beladen
Doordat wij opereren in een nichemarkt in een specifiek geografisch gebied, werken we heel efficiënt. De basis voor ons grote volume is een bestand van 250 trouwe klanten. In onze hub in Barendrecht bundelen we alle ladingen, zodat we altijd vol naar de Belgische retail-DC’s en markten rijden. Vervolgens laden we op en rondom de Belgische veilingen en rijden we weer met complete en deelladingen terug naar Nederland.

Modern wagenpark
Van Ooijen is volop bezig met de modernisering van het wagenpark. Bijna al onze wagens voldoen aan de Euro 6-norm. Verder nemen we een voorschot op de Belgische wetgeving door alvast een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV) te bestellen om nóg efficiënter te beladen.

Verantwoord en zuinig rijden
Gezond onderweg betekent voor ons ook verantwoord en zuinig rijden. We laten onze chauffeurs coachen door een gespecialiseerd bedrijf. Maandelijks ontvangen we een rapportage over mogelijke verbeteringen van het rijgedrag. Verder doen we mee aan het Lean & Green Logistics stimuleringsprogramma, om door te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau.

Meer weten?

Spreekt onze aanpak je aan? Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

+31 (0)180 745 480 Stuur een email

‘Van Ooijen neemt het milieu serieus. Samen met onze klanten
werken we aan het realiseren van voordelen in de hele keten.’