0180 745 480

Onze aanpak
Bewust onderweg met groente & fruit

Een goed geoliede en duurzame transportmachine

De coördinatie en planning van onze transporten vindt plaats vanuit ons kantoor in Barendrecht. We staan continu in contact met enerzijds onze opdrachtgevers en anderzijds de chauffeurs. Dankzij moderne ICT-systemen weten we 24/7 waar onze wagens zich bevinden en monitoren we continu de temperatuur van je producten. Zo kunnen we flexibel plannen en anticiperen op veranderende omstandigheden.

Retailketens in België
Elke dag weer rijden onze chauffeurs vanuit het Westland naar onze hub Freshgard in Barendrecht. De ladingen combineren we hier optimaal, zowel op bestemming als op temperatuur. Vervolgens rijden onze chauffeurs naar de verschillende markten en DC’s van vrijwel alle retailketens in België om te lossen.

Proactief plannen
Dagelijks zijn wij te vinden op de veilingen in Mechelen en Hoogstraten. Als een van de weinige transporteurs beschikken wij over een eigen plek in de veilingbank. Daar monitoren we wat onze klanten kopen en plannen we proactief het transport in. Dat is pas echt ontzorgen!

Meer weten?

Spreekt onze aanpak je aan? Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

+31 (0)180 745 480 Stuur een email

Je groente en fruit met zorg en aandacht dagelijks geleverd bij de DC’s van alle grote retailketens in België. Van Ooijen Transport ontzorgt.