0180 745 480

Het bedrijf
Wij rijden dagelijks naar alle Belgische retail-DC’s

Kind aan huis bij alle grote Belgische retailers

Van Ooijen is van oudsher een bekende naam in import en transport van groente & fruit. In 2010 zijn de transportactiviteiten verzelfstandigd in Van Ooijen Transport B.V. De coördinatie en planning gebeurt in Barendrecht. Warehousing en groupage vinden plaats bij zusterbedrijf Freshgard, onze hub van 14.000 m2.

Gezond onderweg, elke dag weer
Dagelijks is Van Ooijen met zo’n 20 wagens gezond onderweg tussen de Groenten- en Fruitveilingen in het Westland en diverse Belgische bestemmingen. Dankzij onze capaciteit, ervaring, hoge beladingsgraad en kennis van de markt zijn we een interessante partner voor elk volume van 1 tot 500 pallets. Goed om te weten: wij kunnen snel schakelen en proberen zo duurzaam mogelijk te werken.

Wij kennen de markt
Groente & fruit vervoeren kan niet iedereen. Tenminste, niet zoals Van Ooijen het doet. Wij kennen je producten, snappen je belangen en uitdagingen en handelen ernaar. Door op tijd te rijden, transparant en tijdig te communiceren en flexibel en innovatief te zijn. Maar ook door je maximaal te ontzorgen en je op de veiling van dienst te zijn met eigen mensen. Daar zijn we uniek in!

Meer weten?

Spreekt onze aanpak je aan? Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

+31 (0)180 745 480 Stuur een email

Je groente en fruit met zorg en aandacht dagelijks geleverd bij de DC’s van alle grote retailketens in België. Van Ooijen Transport ontzorgt.