0180 745 480

Bestemmingen
Van Ooijen – specialist in groente & fruit naar België en retour

Dagelijks van Nederland naar België.
En weer vol retour.

Naar het transport van je waardevolle groente en fruit heb je bij Van Ooijen geen omkijken. Wij zijn 100% gespecialiseerd, kennen de markt en ontzorgen je waar mogelijk.

Onze expertise

Van Ooijen biedt geconditioneerd transport voor specifieke productgroepen. Van de volgende producten kennen we alle eigenschappen en weten we exact wat er nodig is om ze optimaal te vervoeren:

Vruchtgroenten; tomaten, komkommers, paprika's, courgettes en aubergines
Hard fruit; appels en peren
Volle grond producten; o.a. wortels, ui, prei, sla
Zacht fruit; blauwe bessen, aardbeien, frambozen en bramen
Exotisch fruit; o.a. papaja’s, avocado’s, mango’s, ananassen

Onze bestemmingen
Dagelijks transporteren we vanuit het Westland via Barendrecht naar België. Onze belangrijkste bestemmingen: Antwerpen, Brussel, Sint Katelijne Waver, Zellik, Mechelen, Lot (Beersel), Halle, Nijvel, Courcelles, Charleroi en Fleuris. En via BelOrta (Sint Katelijne Waver) en Coöperatie Hoogstraten weer vol terug naar Nederland.

Onze klanten
Voor onze opdrachtgevers leveren wij dagelijks aan de DC’s van Carrefour, Delhaize, Spar, Colruyt, Orca, Match, Superlog en Mesdag in België en aan diverse Nederlandse groente- en fruitimporteurs.

Meer weten?

Spreekt onze aanpak je aan? Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

+31 (0)180 745 480 Stuur een email

Je groente en fruit met zorg en aandacht dagelijks geleverd bij de DC’s van alle grote retailketens in België. Van Ooijen Transport ontzorgt.